[ 3 berichten ] 
 Titel: Hasselblad 500c probleem
Ongelezen berichtGeplaatst: 21 Jul 2016 16:56 
Offline
Gebruikers-avatar
 WWW  Profiel
Ik heb sinds een maand een Hasselblad uit de 500 serie, en heb daar nu al 4 succesvolle films mee volgeschoten.
Vandaag liep ik echter tegen een probleem aan: Op 1 van de films stond uiteindelijk maar 1 foto, en op de andere stonden er slechts 4.
In eerste instantie dacht ik aan de sluiter, maar dat lijkt me sterk wanneer ik een hele film volschiet waar uiteindelijk maar 1 foto van is, en vervolgens een nieuwe film enkele minuten later er in doe waar maar 4 foto's op staan.

Wellicht wordt er iets duidelijk met deze foto. Weet iemand wat er aan de hand kan zijn?

Afbeelding

De foto's die wel gelukt zijn zien er ook verder niet vreemd uit:
Afbeelding
Begin de dag met tequila


Licht Donker  
.
 Titel:
Ongelezen berichtGeplaatst: 25 Jul 2016 17:14 
Offline
 WWW  Profiel
Na het inleggen draai je de film wel door met het windertje op het magazijn totdat je de "1" ziet op het magazijn?


Licht Donker  
.
 Titel:
Ongelezen berichtGeplaatst: 27 Jul 2016 13:25 
Offline
Gebruikers-avatar
 WWW  Profiel
Ja dat wel. Een specialist kon het probleem ook niet goed plaatsen, maar ik heb een nieuwe aangeboden gekregen, gelukkig.
Begin de dag met tequila


Licht Donker  
.
Forumindex » Fotoapparatuur » Middenformaat
Berichten weergeven van de afgelopen:  
Reageren op dit onderwerp    [ 3 berichten ] 



cron
Grijswaarden
Powered by phpBB3
[ Time : 0.027s | 17 Queries | GZIP : On ]