[ 4 berichten ] 
 Titel: Fotogroep Amsterdam zoekt nieuwe leden
Ongelezen berichtGeplaatst: 13 Dec 2014 14:34 
Offline
 WWW  Profiel
Mijn oude fotogroep zoekt weer wat vers bloed :-)


Fotogroep Amsterdam is een kleine groep enthousiaste fotografen die gezamenlijk themagerichte fotoprojecten uitwerkt. De afgelopen jaren hebben we gewerkt aan thema’s als “Nieuw Nederland”, “Tussen 5 en 6” en “Vader”. Het resultaat was telkens een serie tentoonstellingen. Van het project “Vader” hebben we ook een boek uitgebracht. Op onze website http://www.fotogroep.nl staat een kort overzicht van ons werk en verwijzingen naar de websites van enkele leden.

Voor ons nieuwe project “Moeder” zijn we op zoek naar enkele fotografen om samen met ons het thema verder uit te werken. We komen doorgaans een keer per twee weken bijeen (op donderdagavond in Haarlem) om werk te laten zien en de voortgang van het project te bespreken. Na een gezamenlijk selectieproces ontstaat er een set samenhangende foto’s die we op de website, als tentoonstelling en in de vorm van een boek willen publiceren. Het idee is om dit eind 2015 gerealiseerd te hebben.

Heb je belangstelling? Stuur dan een mail met een korte motivatie en enkele voorbeelden van je werk of een link naar een site aan: h.severiens@xs4all.nl. Na een eerste selectie van de reacties willen we een aantal mensen uitnodigen voor een nadere kennismaking.


Licht Donker  
.
 Titel:
Ongelezen berichtGeplaatst: 28 Jul 2015 09:34 
Offline
 Profiel
Hallo,
Zoeken jullie nog steeds fotografen?


Licht Donker  
.
 Titel:
Ongelezen berichtGeplaatst: 28 Jul 2015 20:02 
Offline
 WWW  Profiel
Volgens mij hebben ze zichzelf opgeheven.


Licht Donker  
.
Forumindex » Luchtige zaken » Meetings en andere uitjes
Berichten weergeven van de afgelopen:  
Reageren op dit onderwerp    [ 4 berichten ] cron
Grijswaarden
Powered by phpBB3
[ Time : 0.022s | 17 Queries | GZIP : On | Load : 0.07 ]