[ 1 bericht ] 
 Titel: schoffie's "nacht van de nacht-fotografie" 2011
Ongelezen berichtGeplaatst: 15 Okt 2011 21:06 
Offline
Gebruikers-avatar
 WWW  Profiel
schoffie's "nacht van de nacht-fotografie" 2011

...een mooie foto maak je niet, die bestaat al. De kunst is niet het maken maar het zien...

Afbeelding

29 oktober 2011: Nacht van de Nacht!
Op 29 oktober 2011 wordt de zevende Nacht van de Nacht georganiseerd. In heel het land zullen honderden kerken, kantoren, bruggen, torens, gemeentehuizen en monumenten de verlichting doven. Niet alleen kan lichtovergoten Nederland weer eindelijk eens genieten van het èchte donker maar ook is het belangrijk om een statement te maken in het kader van het milieu! Meer informatie kun je vinden op www.nachtvandenacht.nl

schoffie's "nacht van de nacht-fotografie" 2011
Natuur- en landschapsfotograaf Johan van der Wielen (www.schoffie.eu) verzorgt in het kader van de ‘nacht van de nacht’ voor de 2e keer Schoffie’s “nacht van de nacht-fotografie”, een landelijke nachtfotografie-activiteit voor (amateur)fotografen. Na drie locaties vorig jaar we dit jaar zelfs met 6 locaties:In park Sonsbeek zal ik Johan zelf aanwezig zijn voor een presentatie over nachtfotografie, een foto expositie alsook een mini workshop buiten. Op de andere locaties zullen enthousiaste vrijwilligers aanwezig zijn om de wandelingen te begeleiden en, waar mogelijk, vragen te beantwoorden.

Om je goed voor te bereiden kunnen deelnemers van te voren van Johan een digitale reader met alle ins- en outs van nachtfotografie bestellen.

Afbeelding


Kosten
De workshops / wandelingen / activiteiten zijn gratis. Voor de reader "nacht fotografie" wordt echter een bijdrage van minimaal 15 euro t.b.v. stichting in2nature (www.in2nature.nl) gevraagd. in2nature is een stichting met als doel het verbeteren van de relatie tussen natuur en mens. Met dit geld wil de stichting compactcamera's gaan aanschaffen voor het project "young photographers in 2 nature" waarmee zij jongeren middels de fotografie meer in de natuur willen krijgen. In 2010 is tijdens de 'nacht van de nacht-fotografie' meer dan 1000 euro opgehaald waarvoor 6 goede compact camera's zijn aangekocht die worden ingezet met kinderen. Met het geld van 2011 willen ze dit aantal gaan vergroten zodat ze met grotere groepen aan de slag kunnen!

Aanmelden en meer informatie
Datum en tijd: zaterdagavond 29 oktober 2011
Meer informatie en aanmelding: www.nachtvandenachtfotografie.nl

Hopelijk tot ziens op 29 oktober!

Johan van der Wielen ~ schoffie's nature ~
natuur- en landschapsfotograaf

e-mail: nvdn@schoffie.eu
tel. +31 - (0)6 - 25 06 46 14
http://www.schoffie.eu

Afbeelding
Johan van der Wielen ~ schoffie's nature ~ www.schoffie.eu natuurfotografie, cursussen en fotografiereizen


Licht Donker  
.
Forumindex » Marktplaats » Workshops
Berichten weergeven van de afgelopen:  
Reageren op dit onderwerp    [ 1 bericht ] cron
Grijswaarden
Powered by phpBB3
[ Time : 0.021s | 17 Queries | GZIP : On ]