[ 1 bericht ] 
 Titel: Broken [18+]
Ongelezen berichtGeplaatst: 04 Aug 2017 15:17 
Offline
Gebruikers-avatar
 WWW  Profiel
1. Afbeelding

2. Afbeelding

3. Afbeelding

4. Afbeelding

5. Afbeelding


Gedurende het afgelopen jaar heb ik gewerkt aan drie verschillende series. De drie series zijn met elkaar verbonden door het verhaal dat ze tonen en vormen samen een groot project. Het gaat om het verwerkingsproces na het verliezen van mijn ware liefde. Elk deel stelt een fase voor die ik heb doorgemaakt in het afgelopen jaar. BROKEN - EMPTY - FIXED

Hier een aantal beelden uit de eerste serie BROKEN.
In September 2016 ben ik begonnen met het eerste deel van de verwerking. De reeks ‘Broken’ was de eerste fase. Het liefdesverdriet zelf. In deze beelden wilde ik dit gevoel vastleggen in samenwerking met een model waarmee ik dit gevoel kon overbrengen. Met het project zijn we een steun voor elkaar geweest. De foto reeks heeft geholpen om het ergste verdriet een plaatsje te geven. Dit door het gevoel om te zetten in beelden.

De beelden zijn gedrukt op glasscherven. Dit om het fragiele in de beelden nog extra te benadrukken. De duistere tinten geven het sombere gevoel en de pijn aan. Het model is (semi) naakt in beeld gebracht om het pure nog meer naar boven te laten komen.

Volledig project word binnenkort tentoongesteld van 12 augustus t.e.m. 10 september 2017, in Galerie Studio Oostende.

http://www.evely.nl


Licht Donker  
.
Forumindex » Foto's » Autonoom
Berichten weergeven van de afgelopen:  
Reageren op dit onderwerp    [ 1 bericht ] cron
Grijswaarden
Powered by phpBB3
[ Time : 0.021s | 17 Queries | GZIP : On ]